Najnowsze Filmy Argonaut na YouTube Aktualności Argonaut na Facebooku Nowości Argonaut na G+ Google Plus Newsy Argonaut na Twiterze Najnowsze Zdjęcia Argonaut na Flickr Dołącz do Argonaut na Naszej Klasie NK Najnowsze Filmy Argonaut na Vimeo Najnowsze Filmy Argonaut na Dailymotion


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek











Opinia / opinie o Argonaut Gdańsk






<- Poprzednie 1 2 3 4 5 Następne ->
POLECAM W 100% ~Katarzyna
2009-06-01 09:22
91.206.244.*

Indywidualne podejście do każdego człowieka, bardzo życzliwa atmosfera , nauka pływania i potem doskonalenie bez presji , wielkie zaangazowanie trenerów. Polecam wszytkim niezdecydowanym.









Polecam - kursy nurkowania i sekcję pływacką! ~Dawid
2009-05-31 15:24
83.25.97.*

Chciałbym polecić wszystkim kursy nurkowania w firmie Argonaut! Są profesjonalnie prowadzone, a pan Tomek ma świetne podejście do uczenia. W czasie zajęć jest miła atmosfera, ma się ochotę na nie przychodzić :) Od prawie roku pływam też w sekcji pływackiej Argonaut, która tez chętnie wszystkim polecam!









POLECAM !!! ~Wojtek H.
2009-05-29 19:43
83.11.95.*

Gorąco polecam zajęcia na basenie z ARGONAUTEM. Nauka pływania i aquaaerobic na basenie na Chełmie to bardzo dobry pomysł na rozruszanie się po zimie i zadbanie o własna kondycję. Atmosfera na zajęciach bardzo miła, pełen profesjonalizm. Basen super zadbany, czysto, ciepło i przyjemnie. Wielkie brawa dla Pani Yvetty i Pana Tomasza Dobroczek. Super !!! Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.









Polecam. ~Adela
2009-05-22 13:27
213.158.196.*

Mi na początku nie uśmiechało się jeżdzić z Przymorza aż na Chełm tramwajami... ale uwierzcie że warto!! Przed pierwszymi zajęciami czułam mega stres niedoszłysząca i bojąca się wody osoba... na naukę pływania.. okazało się to zbyteczne! Pani Yveta profesjonalnie podeszła do moich obaw i strachu i bardzo szybko się przełamałam! Na początku uczeszczałam raz w tygodniu od zeszłego tygodnia już dwa razy. I jestem mega szczęśliwa bo po raz pierwszy na wakcjach niebęde bała się wody, może niebęde pięknie pływać dopiero 12 lekcjiach jestem ale napewno się nieutopie i przepłynę.. teraz pozostało tylko doskonalić to co już się nauczyłam. Dla mnie super!









Aqua aerobic i nie tylko ~Lidka
2009-05-21 13:53
194.126.222.*

Bardzo gorąco zachęcam do skorzystania z oferty szkoły pływania Argonaut - ja już to zrobiłam i niczego nie żałuję. Polecam w 100%.









Polecam osobom chcącym przeżyć podwodne przygody i tym, którzy chcą nauczyć się porządnie pływać! ~Maciek
2009-05-16 18:22
89.79.173.*

Dokładnie 15 lat temu rozpoczęła sie moja przygoda z Argonautem. Najpierw Pan Tomek nauczył mnie pływać a następnie gdy miałem 10 lat umożliwił mi rozpoczęcie przygody z nurkowaniem. Całe życie pływałem u Pana Tomka oraz przechodziłem przez najrozmaitsze szkolenia nurkowe. Nadal będę szkolił się w Argonaucie ponieważ widzę ile się nauczyłem pod okiem Pana Tomka i mogę porównać siebie i innych nurków uczących się w innych szkołach, którzy robią kardynalne błędy pod wodą i narażają życie swoje i innych. Czuję sie pod wodą pewnie i bezpiecznie. Dzięki temu wszystkiemu udało mi się zrobić papiery ratownika WOPR i dobrze wykonywać swój obowiązek. Gorąco polecam!!









Doskonalenie pływania ~Kuba Turowski
2009-05-15 14:14
83.238.148.*

doskonały trening dla osób które umieją pływać i jednocześnie dla początkujących. grupy podzielone na 2 poziomy zaawansowania. bardzo mocno polecam.









Aquaaerobik ~Anna
2009-05-15 08:59
153.19.98.*

Polecam zajęcia z aerobiku, które bardzo dobrze wpływają na kondycję. Pani prowadząca jest cierpliwa, dokładna i pomocna. Poza tym panuje fajna atmosfera, idealne miejsce na aktywne spędzenie wieczoru. Godziny dla pracujących do późna jak najbardziej dogodne. Co do cen, to jak na każdym basenie w Gdańsku - tanie nie jest, ale warunki higieniczne super, a to ważne. Polecam.









Robert - opinia ~Robert
2009-05-14 15:18
194.204.152.*

Fantastyczna sprawa zarówno dla dzieci jak i dla rodziców. Mój 3-letni synek już od połowy tygodnia żyje tylko basenem, nie może doczekać się niedzieli. Ja osobiście uwielbiam spędzać z Nim czas, a tu jeszcze dodatkowo się relaksuję. Kadra - pełen profesjonalizm. Polecam bardzo!









Aquq Aerobic i doskonalenie pływania ~Dorota Tybuś
2009-05-10 08:27
87.207.145.*

Całą rodzinka uczęszczamy na zajęcia u Argonauty. Moja córka na doskonalenie pływania gdzie zrobiła duże postępy i mimo, że dobrze pływała to rzeczywiście w Argonaucie doskonali swój warsztat pływacki dodatkowo jako 13 latka zaczęła pływac w ABC i świetnie sobie radzi. Umioejętności jakie zdobywa w Argonaucie sa widoczne i przede wszystkim daja jej satysfakcję i pewność siebie. Ja uczęszczam na aquq aerobic i trezba przyznać że na każde zajęcia czekam z niecierpliwościa gdybym mogła wygospodarowac sobie więcej czasu to z pewnościa chodziłabym przynajmniej dwa razy w tygodniu. Dla mnie zajęcia z Pania Yvettą to relaks w miłej atmosferze.









Rodzice to jest dla Was ~Robert
2009-05-09 13:42
79.190.212.*

Wszystkim rodzicom "cierpiącym " na brak czasu dla własnych pociech polecam zajęcia zintegrowane razem z dziećmi. Nie dość , że przypomniałem sobie jak fajnie być dzieckiem :-))) to dzieki czasowi poświeconemu swojemu synowi widzę jak utrwala się zaufanie do mnie, a w razie jakiejś przygody latem nad wodą już wiem, że sobie poradzi. A pani Yvette dba o to, żeby było profesjonalnie i wesoło. Naprawdę nie sposób opisać frajdy jaką dają te lekcje. Zostawcie TV i walcie do Argonauta, naprawdę warto.









POLECAM ~Ola
2009-05-09 10:07
193.26.131.*

Uczęszczam na zajęcia z AQUA AREOBIC z Paniaą Yvettą. Jestem bardzo zadowolona, zajęcia prowadzone są profesjonalnie, nic nie dzieje się z przypadku!!!! jest czysto, bardzo miło i co najważniejsze SKUTECZNIE!!!!! Zrobiłam mały wywiad środowiskowy i opinie wielu osób potwierdzały się w tej szkole uczy bardzo dobra kadra, a co dla mnie jest najważniejsze jest doskonały kontakt z prowadzącymi, nigdy nie ma problemu ze zmianą terminu.Uczciwie mogę polecić!!!!!!









Polecam ~Ania
2009-05-07 17:17
83.30.125.*

Zajęcia prowadzone profesjonalnie przez ludzi znających doskonale temat. Moje dzieci pływają w tej chwili bardzo dobrze, mogę być o Nich spokojna na jakichkolwiek wodach. Na tyle podoba mi się styl prowadzenia zajęć, że po latach obserwacji zdecydowałam się przełamać swój strach i zapisałam się również na naukę pływania, powiem szczerze, że efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, nie miałam pojęcia, że prowadzący będą w stanie wykrzesać cokolwiek ze mnie, udało Im się, to co kilka lat temu byłoby nie do pomyślenia, dziś stało się możliwe. Dziękuję bardzo prowadzącym.









Szkola nurkowa nr 1 ~Wojtek H.
2009-04-26 13:11
83.25.127.*

Wszystkim szukającym nowych wrażeń i myślącym o zrobieniu kursu nurkowania, polecam szkołę ARGONAUT. To najlepsza szkoła nurkowa w Trójmieście. Tu zdobedziesz potrzebną wiedzę i nuczysz się wszystkiego, co będzie Ci potrzebne pod wodą. Po zrobieniu kursu w Argonaucie, czuję się pod wodą pewnie i bezpiecznie. Przez te dwa lata po skończeniu kursu, miałem już okazję nurkować w różnych miejscach na świecie i widziałem nurków po szybkim, weekendowym kursie. Tragedia co potrafią odstawić pod wodą. Takie kursy to totalna pomyłka. Tylko solidna praca i uczciwe szkolenie w trakcie kursu gwarantuje, że nurkownie będzie prawdziwą przygodą, dającą ogromną radość i satysfakcję. Gorąco polecam szkolenie u Pana Tomka. Jeśli chcesz się nauczyć nurkować to tylko z Argonautem.









elastycznosc ~wojtek
2009-04-21 21:12
87.207.141.*

nauka pływania , prowadzona profesjonalnie, dobór godzin optymalny dla nas , elastyczność, uprzejmość :)









Tak Trzymać ~Mirosław Stancel
2009-04-16 16:48
213.17.193.*

W końcu uwierzyłem dzięki cirpliwym prowadzącym, że mogę utrzymać się na wodzie :-). Na zajęcia chodzą także moje dzieci, wszyscy jesteśmy zadowoleni. Bardzo elastyczny tryb zajęć, każdy się bez problemu odnajdzie. Sam żałuję, że tak późno zdecydowałem się na naukę pływania dla dorosłych. Syn ostatnio na pytanie jaki chciałby sport uprawiać? odparł natychmiast - pływanie. Na Aqua aerobic nie chodzę, ale widzę po zajęciach, że dzięki sympatycznej prowadzącej pani Yvette oba baseny są pełne. Polecam!!!









Argonaut to dobre i skuteczne podejście do pływania i... ~Wojciech Mirowski
2009-04-15 18:20
194.116.131.*

Cenie podejście Pani Ywetty i Pana Tomka Dobroczek,dzięki nim wiem , iż nauczyłem się pływać i nurkować.To naprawdę Szkółka z klasą,osoby pracujące tam mają pojęcie o pływaniu,nie mówiąc już o postępach dzieci które są widoczne gołym okiem...!Wspaniali ludzie,miła atmosfera a przede wszystkim zero problemów. To już by wystarczyło, ale widać, że to naprawdę fachowcy i w dodatku przykładają się.Po prostu Bardzo Dobra Kadra Instruktorska i Trenerska- miła, wymagająca, dobrze wyszkolona, skutecznie szkoląca, mająca postępy w nauce dzieci , młodzieży oraz dorosłych takich jak ja. Ps. Moja żona zapisała się na AQUA AEROBIK do Pani Yvety, no zobaczymy ile wytrzyma.....na pewno schudnie he,he,he.....









nauczyłam się pływać:)) ~dusia64
2009-04-04 23:30
195.34.211.*

Myślałam ,że nigdy nie nauczę sie pływać.Udało się dzięki lekcjom udzielanym przez pana Włodka ,pana Tomasza i panąi Yvettę:)). Pływam!!!









Polecam bezstresowa nauka ~Beata
2009-04-04 23:24
193.189.116.*

Dzięki dużej cierpliwości i fachowości pana Władka poczyniłam postępy i nie boję się już wody.Po kilku lekcjach na małym basenie założyłam płetwy i bez obawy pływam na dużym basenie.Technika jeszcze marna ale najważniejsze że przemogłam się i woda nie jest już czymś co mnie przeraża ,teraz pływanie sprawia mi przyjemność!









Szkoła ARGONAUT do której chodzę i nie tylko ja.... ~Krzysztof Borozowski
2009-04-03 16:45
195.74.91.*

Uczęszczam do ARGONAUTÓW juz kolejny rok , ukończyłem wiele kursów prowadzonych przez tą szkołę oferowaną. Moja Córka ma teraz prawie roczek i uwielbia zabawę w wodzie , więc zapisałem ją do Pani Ywetty na naukę pływania . Bardzo sympatyczna i dobrze zorganizowana kadra.Wiem co mówię , ponieważ współpracuję ze Szkołą Pływania i Nurkowania ARGONAUT już prawie 10 lat i nigdy się na nich nie zawiodłem ,są godni zaufania a przez to godni polecenia, tym tak jak ja cenią solidność i profesjonalnie prowadzone lekcje czy kursy z sercem i zrozumieniem.









Cierpliwość i profesjonalizm ~Iwona Kulesza
2009-03-23 16:53
87.207.143.*

Zawsze miałam uraz do wody i nigdy nie umiałam się nauczyć pływać, dopiero w Argonaut, dzięki wytrwałości i cierpliwości Pana Tomka zaczęłam pływać. na początku były zajecia na małym basenie a teraz po miesiącu zajęć pływam już w dyżym basenie. Wreście nie boję się wody









Byle tak dalej ~Jacek
2009-03-18 12:53
193.227.123.*

Bardzo dobry kontakt z prowadzącymi zajęcia. Oczywiście okazało się, że przed rozpoczęciem nauki pływania wszystko robiłem źle. Teraz (mam nadzieję) już trochę lepiej. Przestałem bać się głębokiej wody ;-) Polecam wszystkim trochę ruchu









Bardzo dobre zajęcia ~Sławomir Rybarczyk
2009-03-16 14:02
193.17.212.*

Biorę wraz z 2 dzieci udział w zajęciach nauki pływania dla dzieci córka 4 lata i syn 7 lat.Dzieci są bardzo zadowolone a oprócz tego są widoczne wyniki nauki.W związku z tym jestem bardzo zadowolony z atmosfery i poziomu zajęć.










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Świetny kurs, wspaniałe wprowadzenie do innego świata! ~Grzesiek
2009-03-16 13:36
83.13.175.*

Nurkowanie jest przejściem do innego środowiska - nie do końca nam przyjaznemu. Na kursie dowiedziałem się jak cieszyć się z obserwacji podwodnego świata w sposób swobodny i bezpieczny. Cieszę się, że trafiłem do pana Tomka, bo mam pewność, że zostałem dobrze wyszkolony. Dużo informacji, ogromna liczba przykładów z bogatego doświadczenia instruktora, kurs nastawiony na bezpieczeństwo i pełne zrozumienie przedstawionych zagadnień - nie wystarczy być na kursie, należy wszystko zrozumieć - a to jest mało spotykane w dzisiejszych czasach. Instruktor wymaga zaangażowania, ale po takim szkoleniu wiemy, że posiadamy umiejętności pozwalające nam przewidzieć i zabezpieczyć się przed wieloma trudnościami, które mogą nas spotkać pod wodą. Oczywiście nie należy się spodziewać krótkiego weekendowego kursu, bo niestety takie kursy nie nauczą niczego więcej niż to co jest wymagane w podstawowym programie szkolenia (a i to nie pewne). Podobnie jak nauka jazdy samochodem - możemy przejść "przyspieszony" kurs "prawa jazdy", wyjechać na ulicę i liczyć na dużo szczęścia... Tyle, że pod wodą weryfikacja umiejętności może być dużo bardziej brutalna... I dlatego warto przyjść do pana Tomka! Polecam!









Godne polecenia ~Mateusz
2009-03-15 12:34
87.207.143.*

Nauki pływania jakie udziela Pan Tomek są godne polecenia, na tych zajęciach czujesz się jak ryba w wodzie. Jeżeli chcesz bardzo dobrze pływać to tylko w Argonaut. Polecm wszystkim te zajęcia









Super nurkowanie ~Sławek
2009-03-15 12:27
87.207.143.*

zajęcia z nurkowania u Tomka odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze. Na zajęciach dowiesz się jak bezpiecznie i przyjemnie nurkować.
Nie ma żadnej ściemy, dowiesz się co jest niebezpiczne w nurkowaniu i zarazem jak zapobiegać niebezpiczeństwu.
Również możesz doświadczyć jak przyjemne jest nurkowanie, polecam wycieczki nad jeziorem Niedackim.









PEŁEN PROFESJONALIZM! ~Wierri
2009-03-10 10:36
91.199.250.*

Wszystkie mięśnie pracują i full relaks. Profesjonalnie zorganizowanie zajęcia. Dobrze wydana kasa! POLECAM









Super ~Tomasz
2009-03-06 12:44
83.25.84.*

Chodzę na basen od 2006 r. i z reka na sercu zachęcam wszystkich którzy chcą miło spędzić czas.









Polecam ~Anna Bęska
2009-03-06 10:12
77.253.207.*

Zajęcia prowadzone są profesjonalnie, podejście do dzieci prawidłowe, jest to nie tylko nauka pływania (często przez innych "odbębniana")
ale także nauka zachowania w wodzie, postępowania w przypadkach krytycznych, . Można polecić wszystkim, dodatkowym atutem jest dostępność
u Państwa Dobroczek wszelkiego sprzętu potrzebnego do pływania, poparta fachowym doradztwem.









S.Surus opinia ~Sylwia
2009-03-04 14:23
153.19.91.*

Córka bardzo zadowolona. Chętnie uczestniczy w zajęciach, dużą sympatią darzy panią Yvett.









Leszek Stefaniak - opinia ~Leszek Stefaniak
2009-03-01 20:13
193.189.116.*

Krótko

- POLECAM !!!

Dłużej

- moja 9-letnia obecnie córka jeszcze dwa lata temu wchodziła do wody w dmuchanym kółku, kamizelce i pływaczkach koniecznie trzymajac mnie za rękę. Dzisiaj jak widzę gdy pływa bez pływaków i deski kraulem całą długość basenu (małego-jak na razie) to wiem jedno - sama się nie nauczyła.

I za to dziękuję firmie Argonaut









Iwona Przywara - opinia ~Iwona Przywara
2009-02-27 19:03
83.25.7.*

Dzieci chętnie uczestniczą w zajęciach. Widzę postępy w nauce pływania.









Basen , który mogę polecić ! ~S.POPOWSKI
2009-02-03 19:00
194.116.131.*

Do szkoły pływania i nurkowania ARGONAUT chodzę na pływanie rekreacyjne , zero problemów od wielu lat , solidność i super Pani Yvette!!!

Basen , który mogę polecić !Dla mnie SUPER!!!!!!









Polecam profesjonalną obsugę. ~Zbyszek Kamer
2009-01-18 19:58
79.188.79.*

Super podejscie i ogromne doswiadczenie .Polecam Argonaut.









Szkoła Pływania oraz basen pływacki , który mogę polecić innym. ~Grzegorz Czesnowski
2009-01-18 17:19
79.188.79.*

Szkoła Pływania Argonaut oraz basen pływacki , który mogę polecić innym.

Jestem zadowolony ponieważ moje oczekiwania co do basenu i nauki pływania są realizowane w pełni .

Polecam Trenerów Yvette Dobroczek oraz Tomasza Dobroczek.

Dla mnie Jest OK.









aqua aerobic z ARGONAUT ~Beata
2009-01-12 10:14
79.188.209.*

pomimo tego, że nie umiem pływać, a wręcz panicznie bałam się wody, za namową koleżanki zapisałam sie na zajęcia do Pani Yvette.

Aqua aorebic to super sprawa, zajęcia prowadzone są tak, że nawet ja czuję się w wodzie bezpiecznie. A przy okazji dostajemy niezły wycisk :)...ćwiczenia dają bardzo dużo, ja sama schudłam, odzyskałam zgrabną figurę a przy okazji czas na zajęciach to niezła zabawa...polecam gorąco tym, którzy boją się przełamać lęk przed wodą...









basen na Chelmie ~kubala
2009-01-11 22:47
77.254.178.*

bsen super ludzie terz czysto nowoczesnie cieplo nic tylko plywac polecam wszystkim









Uważam że to wspaniała forma relaksu zarówno dla dzieci jak i rodziców. ~Leśniewska
2009-01-06 14:58
89.79.214.*

Uważam że to wspaniała forma relaksu zarówno dla dzieci jak i rodziców.

Obcowanie z wodą,zabawy,wesoła atmosfera przypadają dzieciom do gustu :-) absolutna rewelacja !! ponadto wspaniałym pomysłem są pamiątkowe zdjęcia dzieciaczków (wraz z rodzicami oraz samych ) pod wodą !!!
JESTEM ZACHWYCONA . Pani Yvette jest przemiła, naprawdę WARTO u Niej uczyć dzieci Pływać.

Leśniewska.
Kurs nurkowania tylko z firmą Argonaut ~AniaG
2008-11-07 15:55
85.219.232.*

Pragnę gorąco polecić kursy nurkowania prowadzone przez Pana Tomasza ze względu na profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego klienta oraz przesympatyczną atmosferę! Dzięki imponującej wiedzy oraz doświadczeniu wynikającym z długoletniej praktyki Pana Tomasza, nurkowie przez niego szkoleni są najlepsi na Świecie :)
Jeżeli pragniesz zrealizować swoje marzenia i być doskonałym nurkiem, długo cieszącym się zdrowiem i życiem zapewne wiesz już kogo wybrać!!!
Pozdrawiam :)









Argonaut kurs nurkowania rewelacja ~kubala
2008-11-09 21:44
77.254.170.*

goraco polecam Profesjonalna nauka nurkowania Tomasz posiada ogromna wiedze ktora potrafi w prosty sposob przekazac zajecie prowadzone sa w milej atmswerze dopasowywane indiwidualnie do uczestnikow Kontakt klimat super Jeszcze raz goraco polecam









Kursy nurkowania i pływania, Aqua Aerobik ~Sławek
2008-07-05 13:18

Bardzo profesjonalny kurs nurkowania. Jeżeli chcesz bezpiecznie nurkować to tylko w Argonaut. Jeżeli chcesz szybko nauczyć dzieci pływać to tylko w Argonaut. Jeżeli chcesz szybko schudnąć to tylko w Argonaut. POLECAM.









Tata:-) - opinia ~Tata:-)
2008-10-14 08:23
213.158.197.*

Zaczynałem z Nimi jeszcze na PG...Najpierw nauka pływania dla dzieci, potem PADI, potem już pływanko rekraacyjne.Cała rodzinka, 3x w tygodniu...Ech, było super..Nigdy nie było problemów z odrabianiem godzin, ustaleniem płatności.Teraz, tylko Chełm, ale, cały czas warto.Polecam









Polecam Kursy Nurkowania ~Mariusz Czyżykiewicz-Ryms
2008-11-23 20:33
79.188.79.*

Polecam Kursy Nurkowania prowadzone przez Tomasza Dobroczek ARGONAUT.
Wątek dotyczy: Argonaut - nauka pływania
Polecam Kursy Nurkowania prowadzone przez Pana Tomasza Dobroczek ARGONAUT wszystkim , którzy chcą przeżyć pod wodą i cieszyć się zdrowiem.Zgadzam się z porzednim nurkiem: " Na prowadzonych kursach Pan Tomasza Dobroczek wpaja olbrzymią dawkę wiedzy (nawet często wykraczającą poza jego ramy) ale przede wszystkim na pierwszym miejscu stawia bezpieczeństwo w nurkowaniu i rozwija wyprzedzające myślenie o tym co będzie za chwile.
Tanio i szybko nie zawsze oznacza bezpiecznie->zawyczaj w najlepszym wypadku kończy się to wypadkiem.
Z Argonautami jestem od 20 lat i nigdy na nich się nie zawiodłem, a zwłaszcza na Panu Tomku Dobroczek.
CENTRUM NURKOWE ARGONAUT Polecam ludziom mondrym i ceniących spokuj i profesjonalne podejście do szkoleń, a nie tak jak dziś jedno lub dwu dniowe szkolenia w niektórych centrach nurkowych trójmiasta np.: tzw. " ZŁOTE KLAMKI".
Nie tendy droga. Moim zdaniem Tomasz Dobroczek wskazuje dobrą i prawidłową drogę nurka .Myślę , że ma rację w tym co robi , przecież nurkuje i szkoli od 25 lat i to oczymś świaczy.Ostatnio dostał wyróżnienie z DAN , za bezpieczne szkolenia nurkowe .Porostu mu ufam i jak się okazuje nie tylko ja.....









ARGONAUT - NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE ~Krzysztof
2008-09-24 10:37
195.117.137.*

Gorąco polecam zajecia na basenie z firmą ARGONAUT.
Nauka pływania dla dzieci pełen profesjonalizm nic na siłe jak w innych szkółkach pływania .
Polecam wszystkim którzy chcą się nauczyć plywac i mają troche czasu.
Polecam !!!!!!!!









Świetna szkoła. Bardzo dobre podejście do dzieci i dorosłych.SZCZERZE POLECAM. ~Leszek 2008-09-23 09:15 87.205.227.*

Moi chłopcy (2 czasie nauki 5 i lat) nabawili się na innych basenach urazu do pływania. Krótko mówiąc balii się wody nawet wannie. Ale prowadzący zajęcia w Argonaucie poradzili błyskawicznie poradzili sobie z tym problemem. Teraz chłopaki dopytują się, kiedy pójdziemy na basen :). A moja zona, która nigdy wcześniej nie umiała pływać, po pół roku zajęć pływa lepiej ode mnie :) Bardzo miła i fachowa obsługa, szczerze polecam!









Dawid W - opinia ~Dawid W
2008-09-17 16:10
83.25.70.*

Świetna szkoła! Nie ma "upychania" osób na torach tak jak to było w poprzedniej szkole do której chodziłem. Zajęcia są prowadzone profesjonalnie. Polecam!!!









PŁYWANIE REKREACYJNE ~Kasia
2008-09-15 15:14
83.18.145.*

Gorąco zachęcam do brania udziału w zajęciach z Argonaut. Ja wybrałam rekreację i jestem bardzo zadowolona. Zawsze mogę liczyć na dobrą radę ze strony pana Tomka mimo że nie chodzę na naukę pływania. Argonaut dba, żeby był porządek na basenie (max 30 osób na basenie, ruch prawostronny).
Polecam wszystkim, którzy chcą (nauczyć się) pływać.









Znam ich i od lat ~Piotr Szerszeń
2008-09-10 15:37
217.153.14.*

Z firma argonaut mam do czynienia od ponad 7 lat nie tylko na basenie Chełm ale również na PG. Nigdy nie miałem z nimi jakichkolwiek problemów, czy to z odrobieniem zajęć czy z ustaleniem dogodnej formy płatnośći. Generalnie wystawiam im bardzo dobrą ocenę i myślę , ze ktokolwiek będzie zainteresowany pływaniem nie powinien przejmować sie ocenami malkontentów, którzy szukają dziury w całym.









~Janusz 2008-09-10 15:23 89.171.53.* Argonaut - polecam

Ponad rok temu zrobiłem za ich posrednictwem OWD. Kurs przebiegał w bardzo miłej atmosferze. Indywidualny tok nauki dopasowany do moich częstych wyjazdów był czymś czego oczekiwałem. Gdy skończyłem kurs wybrałem sie na nurkowanie do Egiptu i Jordani. Nie musiałem sie o nic martwić - przygotowali mi indywidualny plan nurkowy, sprzęt i wszystkie informacje, które mogłem wykorzystać na miejscu.
Dlatego także postanowiłem, że bedę utrzymywał z nimi kontakty. Zapisałem się na pływanie w godzinach Argonautu. Wiem, że mogę na nich liczyć. Dlatego polecam ich wszystkim znajomym.










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Nauka pływania dla dzieci ~P.T. 2008-09-08 12:16 204.7.81.*

Rewelacyjna obsługa i profesjonalizm ludzi prowadzących zajęcia z dziećmi!
Moja córka doskonale się bawiła podczas nauki, w ogóle nie bała się wody, a na koniec nie chciała nawet wyjść z basenu. Prowadzący zajęcia są mili, uśmiechnięci i profesjonalni, czujnie obserwują otoczenie i kontrolują sytuację.
Przenosiny z innej szkółki pływania okazały się strzałem w 10! To rzadkość, szczególnie jeśli porównam poprzednią szkołę, gdzie moja córka została zastraszona przez prowadzącego i bała się chodzić na lekcje pływania. Tutaj jest zupełnie inaczej! Zdecydowanie najlepsza szkoła w Gdańsku.


















Gorąco polecam szkołę ARGONAUT, przemiły i profesjonalny personel, zwłaszcza najmłodszym adeptom pływania. ~MARIA Zębrzuska
2008-12-05 22:32
194.116.131.*

Szkoła jest SUPER!!!

Uczęszczam już na drugi kurs. Córka ma prawie trzy latka i uwielbia

zabawę w wodzie. Bardzo sympatyczna kadra.POLECAM WARTO !!!!!









FAJNY BASEN!!! ~Nisia
2008-12-05 12:34
213.192.80.*

Polecam, bo należy docenić projesjonalizm prowadzonych zajęć i miłą atmosferę.









AQUA AEROBIC i AQUA FITNESS u Yvette Dobroczek Jest THE BEST !!!!!! ~KLIENTKA Marost
2008-11-30 10:47
194.116.131.*

ARGONAUT to REWELACJA.

Miła atmosfera, dobry sprzęt, świetna instruktorka aquaaerobicu,która profesjonalnie prowadzi zajęcia i potrafi odpowiednio zmotywować do ciężkiej pracy nad sobą... A co bardzo ważne tu można spotkać "NORMALNYCH" ludzi... Pierwszy raz byłam na zajęciach, byłam spokojna i bardzo podobał mi się trening z panią Iwettą. Od początku do końca mojego pobytu w basenie, czułam że jestem pod fachową opieką. Szkoda tylko że tak krótko. Na początku schudłam 3,5 kg, a potem 5,9kg i tak... .Chodzę tam od dwóch lat i jeszcze sie nie zawiodłam, mam tylko nadzieje , że od września znajdzie się dla mnie miejsce bo ostatnio oto trudno. Warto korzystać z usług tej firmy polecam!!! Chociaż chodzę tam od niedawna na zajęcia aqua aerobiku do Pani Iwetty Dobroczek , to mogę z pewnością już polecić tą firmę innym, bardzo dobra i sympatyczna kadra, motywują do ćwiczeń. Klimat także bardzo przyjemny. Zaletą jest także to, że basen znajduje sie 1 minutę od przystanku autobusowego i tramwajowego przy głównej drodze, nie trzeba kręcić się i szukać.Jest miło , profesjonalnie i ceny są przystępne,i co oczywiscie najważniejsze dla mnie SCHUDŁAM 13,8kg.Jestem zachwycona postępami.









Pływać każdy może... troche lepiej lub troche gorzej.... ;))) ~Mon
2008-11-28 16:31
83.144.113.*

Polecam każdemu - i temu kto nauczył się pływania i temu kto stracił już nadzieję na poznanie jego tajników. Warto chociaż raz w tygodniu zrobić coś tylko dla siebie. Basen jest duży, czysty a pani Yvette i pan Tomasz z Argonautów to super fachowcy - profesjonalizm, punktualność a przede wszystkim uczciwość i życzliwość.









Dla mnie bez zastrzeżeń. ~Naz
2008-11-22 17:08
83.25.95.*

Naprawde polecam. Fachowi instruktorzy i lata doświadczeń robią swoje.









kurs nurkowania ~Sylwester Mieszczak
2008-11-18 22:59
89.74.157.*

Serdecznie polecam. Posiadana wiedza praktyczna, a w szczególności umiejętność jej przekazania kursantom oraz indywidualne podejście do uczestnika kursu stawiają kursy od początku na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. prowadzone zajęcia oraz sposób przekazania wiedzy wymaga przestawienia się z myślenia iż jest to komercyjny kurs 3-dniowy po którym można zanurkować po raz ostatni na 30 lub więcej metrów. W trakcie kursu należy zrozumieć reguły nim rządzące co znacznie ułatwia zrozumienie intencji prowadzącego zajęcia. Na prowadzonych kursach Pan Tomasz wpaja olbrzymią dawkę wiedzy (nawet często wykraczającą poza jego ramy) ale przede wszystkim na pierwszym miejscu stawia bezpieczeństwo w nurkowaniu i rozwija wyprzedzające myślenie o tym co będzie za chwile. Tanio i szybko nie zawsze oznacza bezpiecznie. Patrząc z tego punktu pod wpływem jego szkolenia w sposób znaczący zmieniłem konfigurację posiadanego sprzętu opierając się na jego radach i doświadczeniu. Warto









Gosia i Jacek - opinia ~Gosia i Jacek
2008-11-15 21:43
87.206.159.*

Z Argonaut związaliśmy się prawie 10 lat temu. Gorąco polecam.

Szybko uczą, a dla opornych (jak moja córka) mają indywidualne podejście. Do niczego nie zmuszają dzieci, które się boją. Szukają jednak pomysłów aby zachęcić ich do pływania.

Dziś moja córka pływa bardzo dobrze, a mój syn jakby się urodził w wodzie. Mamy całkowite zaufanie do Pana Tomka jak i Pani Yvette. Moje dzieci bardzo ich lubią. Pani Yvette skrupulatnie pilnuje rachunków - nigdy ich nie sprawdzam. Pan Tomek pilnuje aby pływacy nie obijali się na basenie. Wbrew pozorom dzieciaki lubią kiedy dostaną wycisk, a i w domu są wówczas grzeczniejsze :)

Polecam









POLECAM!!! ~Monika
2008-11-14 09:59
193.201.18.*

Polecam pływanie z Argonautami, bo tu widać profesjonalizm i duże doświadczenie prowadzących szkółkę pływacką już od ponad 20 lat.
Moi synowie od 3 lat uczęszczają na zajęcia do sekcji i są bardzo zadowoleni. Efekty,które obserwuję są rewelacyjne. Podoba mi się również to, że nie muszę jeździć i szukać sprzętu pływackiego ABC. Dzieci na zajęciach korzystają z płetw, a przecież noga rośnie. Argonaut oferuje sprawdzony i wysokiej klasy sprzęt do pływania w cenach tańszych niż w sklepie - sprawdziłam. Więc kupuję u nich na miejscu. GORĄCO POLECAM.









kasia - opinia ~kasia
2008-11-10 12:45
195.117.249.*

Od 3 lat syn uczęszcza na zajęcia prowadzone przez Argonaut. Nigdy nie miałam problemów z uzyskaniem informacji nt. terminów i miejsc zajęć. (Przedstawiciele firmy 3 razy w tygodniu są przez 2 godziny dostępni na basenie na Chełmie przy stoliczku). A kiedy prowadzą zajęcia nie odbierają telefonów bo po prostu prowadzą zajęcia. Grupy są dobierane wg umiejętności, są oznaczone tory na których pływają mniej lub bardziej zaawansowani. Widziałam dzieci które zaczynały naukę pływania w rękawkach i w ciągu kilku miesięcy przepięknie pływały. Organizowane są zawody, na których dzieci mogą sprawdzić swoje umiejętności i postępy. Fakt, że pan Tomek jest specyficzną osobą, przejmuje całkowity nadzór nad uczniem i nie pozwala rodzicom przejmować kontroli nad zajęciami. I tego właśnie oczekuję. Zajęcia są prowadzone wg planu i są tego efekty. Ceny są przystępne i można odpracowywać zajęcia w przypadku nieobecności. Polecam









Profesjonalna obsługa ~Arturo
2008-11-09 12:18
81.219.111.*

Nigdy się nie zawiodłem na Tomaszu D. , zawsze służy fachową radą i nigdy nie odmawia pomocy. Jego nauka pływania według mnie jest bardzo efektowna i profesjonalna.









Aqua Aerobic ~Miroslawa Wybieralska
2008-11-08 22:31
213.192.87.*

Gorąco polecam zajęcia z agua aerobiku .

Zajęcia z aerobiu prowadzone przez pania Yvettę są super.Doskonały relaks i odprężenie . Nie ma problemu z odrobieniem zajęć .

Mirka









Pływanie, przyjemność, relax ~Jark G.
2008-11-07 21:25
89.79.141.*

Z firmą związany jestem od 2 lat. Świetna atmosfera, mili ludzie, czysta woda , świetnie.

Zadowolony jestem ja , jak i moi współpracownicy.









Polecam zakup sprzętu - profesjonalnie i indywidualnie ~gofgalk
2008-11-07 15:28
83.13.175.*

Zdecydowanie polecam firmę, szczególnie osobom, które potrzebują sprzęt do nurkowania (ew. pływacki) a nie bardzo wiedzą czego tak naprawdę potrzebują i w co warto się zaopatrzyć. Byłem w różnych miejscach poszukując informacji i sprzętu, ale dopiero trafiając do firmy Argonaut, spotkałem ludzi, którzy nie chcieli mnie naciągnąć na co tylko się da. Dopiero tam dobrałem odpowiednią maskę (spośród kilkunastu modeli), która mi pasowała i się świetnie spisuje (w innym sklepie, z ładną wystawką, którego nazwy nie wymienię - polecali mi maski, które mi odpadały mówiąc, że pod wodą i tak mi się pewnie przyssa :) ). Kupiłem to co tak naprawdę mi się przydaje i zamierzam dalej się u nich wyposażać w sprzęt w miarę dalszych potrzeb (a w nurkowaniu jest tego trochę). Ceny zdecydowanie przystępne i konkurencyjne (nawet w porównaniu z rynkiem internetowym). Zdecydowanie profesjonalnie i konkretnie - jeszcze raz polecam. Myślę, że warto się przekonać - a obsługa klienta to na pewno wykracza poza ramy zwykłego sklepu ze sprzętem i daje niezapomniane wrażenia :). Pozdrawiam









SUPER ~basia
2008-11-07 10:43
217.153.161.*

Jestem po operacji kręgosłupa,aerobik pomógł mi bardzo nie tylko ruchowo ale też nauczyłam się obcować z wodą,której się bardzo bałam.Polecam również panią o puszystych kształtach.Bo te ,które znam i chodzą schudły bardzo.









Aquaaerobik ~Joanna
2008-11-07 10:34
83.16.253.*

Uczęszczam od ponad roku na zajęcia z aquaaerobiku. Uważam że prowadzone są świetne i fachowo . Pani Yvetta zawsze uśmiechnięta, dobrze pokazuje ćwiczenia które mamy wykonywać w basenie. Zwraca tez uwagę jak osoby uczetniczące w zajęciach je wykonują. Czuwa nad bezpieczeństwem podczas ćwiczeń, gdy zauważa że ktoś czuje się słabo w wodzie od razu interweniuje. Jedyny mankament to późne godziny aquaerobiku w tygodniu i bardzo duże zainteresowanie zajęciami odbywającymi się w tygodniu.









ARGONAUT polecam wszystkim! ~Wojtas
2008-10-22 14:52
213.192.117.*

Z reguły nie wystawiam żadnych opinii w internecie i szczerze przyznam, że robię tu wyjątek lecz nie bez powodu. Moja przygoda "z wodą" zaczęła się właśnie na tym basenie na nauce pływania 3 lata temu. Od tamtej pory udało mi się przekonać do tego pięknego i relaksującego sportu moją żonę i dzieciaki. Teraz jestem już po kursie nurkowania, który ukończyłem wraz z małżonką. Na basenie klimat jest rewelacyjny- przyjaźnie nastawieni ludzie i możliwość dostosowania godzin i wieku(w przypadku dzieci) do zajęć jeszcze bardziej wpływa na pozytywną opinię i sprawia, że człowiek czuje się "jak u siebie". Co do kursu nurkowania to bezpieczeństwo i profesjonalizm aż wychodzi bokami, w dobrym tych słów znaczeniu oczywiście. Wiedza, którą przekazuje(a raczej wbija do głowy) instruktor, pan Tomasz, uprzyjemnia i uatrakcyjnia nurkowanie. Zajęcia nie są prowadzone "na odwal" ani w systemie "płacę to wymagam" więc co za tym idzie na kursie można poznać ludzi, którzy naprawdę chcą się czegoś nauczyć i czerpać wiedzę od człowieka, który jest profesjonalistą i swoimi metodami uratował pewnie nie jedno życie. Mówiąc w skrócie ARGONAUT polecam wszystkim. Pozdrawiam :)









REWELACJA!!! ~MW
2008-09-14 12:38
193.201.18.*

Gorąco polecam. Argonaut prowadzi zajęcia profesjonalnie i dostosowuje program do potrzeb dzieci. Nauka pływania przychodzi im bardzo łatwo i przyjemnie poprzez trochę zabawy i ćwiczeń.

Próbowałam również nauki pływania dla dzieci w innych szkołach, ale płacz i nie chęć do wody tylko się pogłębiały.

ARGONAUT się sprawdził. Dzieciaki same dopytują kiedy następna lekcja. Przyjdźcie i zobaczcie sami!!!









jest OK ~Lesław
2008-09-10 23:17
193.34.3.*

Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek










Moim zdaniem Argonaut jest OK. Profesjonalnie uczą pływania, nurkowania i prowadzą unikalne zajęcia oparte na zabawie i ćwiczeniach w wodzie. Woda jest wymagająca i potrzeba trochę czasu by sie z nią zaprzyjaźnić. Jeśli komuś brakuje cierpliwości i rozsądku nie powinien z wodą trwale obcować, a dotyczy to tak samo kolejki w szatni, pokonywania własnych słabości na basenowym torze, jak i odruchów pod wodą kiedy zimna woda nagle zalewa maskę. Życzę wszystkim wielu niezapomnianych chwil w obcowaniu z wodą. Argonaut uczy jak robić to bezpiecznie i to się dla mnie liczy najbardziej!









Polecam jak najbardziej ~Robert
2008-09-10 14:59
153.19.47.*

Zajecia z basenu mozna odrabiac w kolejnych dostepnych terminach. Konkurencja tego nie ma - po prostu basen na ktory nie przyszlismy przepada. Moze to jest potem problematyczne, ze ma sie np. 10 basenow do odrobienia ale przynajmniej nic nie przepada. I jezeli sie kontynuuje karnet to ma sie zaklepany termin basenu taki jak byl w poprzednim okresie. Automatycznie niweluje to sytuacje ze czlowiek idzie sie zapisac na nowy seson na basen a pani mowi ze wole miejsca tylko w niedziele i na 21.15. Jezeli chodzi o nauke plywania to z obserwacji moge powiedziec ze jest prowadzona prawidlowo. Sam bylem szkolony na kursie na ratownika wiec wiem o co chodzi w nauce plywania. Zona chodzi na aquareobik i wraca zawsze zkonana wiec wycisk jest.









super ~Tomasz
2008-09-10 16:18
83.25.80.*

Korzystam z usług tej firmy 3 rok i jestem bardzo zadowolony z usług. Podszkoliłem znacznie pływanie pod okiem wykwalifikowanej kadry. Polecam wszystkim którzy chcą się pod dobrym okiem "rozpływać"









Polecam ~Mama
2008-07-22 10:09

Na basen do Argonaut zaczęłam uczęszczać 3 lata temu i wtedy stwierdziłam że prowadzona jest fachowo sekcja młodzików, 2 lata temu przeniosłam mojego syna z innego basenu - oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Zajęcia są prowadzone profesjonalnie z zachowanie zasad bezpieczeństwa. Nie ma problemu z odrabianiem zajęć. Polecam z czystym sumieniem.









basen i kurs 1 pomocy ~monia
2008-07-12 12:20

Gorąco polecam zarówno basen jak i kurs pierwszej pomocy w Argonaucie. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, profesjonalnie przeprowadzony kurs dostosowany do indywidualnych wymagań klienta. Oby więcej takich ludzi jak Dobroczkowie.









Polecam szkołę nurkową Tomasza i Ivety. ~Jacek
2008-07-09 12:40
Od dłuższego czasu współpracuję z szkołą nurkową Argonaut i od samego początku przypadła mi do gustu. Kursy nurkowania prowadzone w sposób profesjonalny i dobrane do umiejętności poszczególnych kursantów. W pierwszej kolejości liczy się bezpieczeństwo przyszłych nurków za co Argonaut ma u mnie wielkiego plusa. Miła atmosfera, dobry sprzęt, dobre szkolenie zrobią jeszcze nie z jednego śmiałka dobrego nurka a może nawet w przyszłości nurka technicznego. Pozdrawiam









Kurs nurkowania - Polecam ~Nurek
2008-07-09 10:02
Wszystkim polecam kurs nurkowania organizowany przez Argonaut.Można się tam naprawdę dobrze wyszkolić.

Pan Tomasz jest człowiekiem bardzo otrwartym i posiada ogromną wiedzę oraz doświadcznie z zakresu nurkowania. Jeśli ktoś chce się nauczyć nurkować, a nie tylko zrobić "papiery" to Argonaut jest najlepszą szkołą.

Gorąco polecam !!!









Polecam wszystkim ~Olga Sawicka
2008-07-08 23:00

Chodzę na zajecia prowadzone przez tą firmę od 4 lat i bardzo jestem zadowolona. Zarówno super prowadzone zajecia z doskonalenia pływania dla dorosłych jak i areobik w wodzie. Pani Ywetta jest nie do podrobienia. Rewelacja.Dzięki różnorodnym ćwiczeniom pracują wszystkie partie mięśni i nie ma monotonii.Polecam wszystkim którzy chcą się trochę poruszać w miłej atmosferze.

Stała klientka Olga









Aqua Aerobic z Pania Yvettą - super ~Sylwia
2008-07-08 20:44

Zajęcia aerobic prowadzone przez Pani Yvettę są super. Sympatycznie, miło i fachowo :)Polecam gorąco!









Polecam Aqua Aerobik u Pani Ywetty - > JEST SUPER !!!! ~KAROLINA
2008-07-02 16:19

Chociaz chodze tam od niedawna na zajecia aerobiku to moge z pewnoscia juz polecic tą firmę innym, bardzo dobra i sympatyczna kadra, motywuja do cwiczen. Klimat takze bardzo przyjemny. Zaleta jest takze to, ze basen znajduje sie 1 minutę od przystanku autobusowego przy glownej drodze, nie trzeba krecic sie i szukac. Polecam wszytskim ktorzy chca poprawic kondycje i sylwetke:) ARGONAUT jest SuPeR !!!!!!









patryśka - opinia ~patryśka
2008-06-26 18:32

Gorąco polecam korzystanie z usług oferowanych przez klub Argonaut. Profesjonalna i miła obsługa, na zajęciach panuje świetny klimat, powstałe problemy prowadzący rozwiązywal z właściwym sobie poczuciem humoru-co bardzo przypadło mi do gustu.

Jeśli czas pozwoli, na pewno jeszcze wiele razy skorzystam z Ich pomocy. GORąCO POLECAM!!!!!!









Dla tych co lubią popływać na basenie ~Monika
2008-06-20 15:52

Chodziłam na basen do Mosiru już wcześniej lecz nie mogłam kupić karnetu. A jednak się udało w Argonaucie. Basen jest czysty, żadnych wariatów na torach, można spokojnie popływać, bo przecież o to chodzi. Dużym plusem jest odrabianie nieobecności. Ktoś nad tym czuwa, duży plus.

Gorąco polecam.









Dla mnie super. ~Ryby
2008-06-15 19:16

Od 6 roku życia chodzę na basen do Argonaut'a zawsze jest miła obsługa i atmoswera. Nigdy nikomu się nic nie stało. Zajęcia w sekcji są wymagające a na rekreacji zawsze spokój. Polecam tym którzy mają czas i ochotę.









strzelec - opinia ~strzelec
2008-06-10 23:18

Uczestniczyłam w kursie nurkowania i jestem bardzo zadowolona. Mili prowadzący, profesjonalna pomoc przy doborze sprzętu oraz ciekawe zajęcia to tylko niektóre atrybuty Argonaut'u. GORĄCO POLECAM!!! ;)









Zakup karnetów , bez najmniejszych problemów !!! ~trower
2008-05-03 09:27

Ostatnio chciałam z dziećmi i znajomą popływać na basenie.

Poszłyśmy na pobliski basen MOSiR-u.

W kasie Pani miała wolne miejsca , ale mojej koleżance nie odpowiadały godziny.

Znalazłyśmy na basenie ulotki SZKÓŁEK PŁYWACKICH.

Najbardziej odpowiadała nam oferta Szkoły Pływania ARGONAUT . Mieli wolne miejsca w sobotę i niedzielę o 16:45,17:30,18:45,19:00,19:45. Wybrałyś niedzielę 17:30. Cena karnetów taka sama jak w KASIE Mosir-u , a dla dzieci dostałyśmy karnety szkolne-ULGOWE ze zniżką.

Żadnych problemów,miła obsługa , czysto i ciepło, porostu super.

POLECAM. Chodzimy teraz na basen i jesteśmy zadowolone , a zwłaszcza dzieciaki!!!!!









Bardzo dobra szkółka pływania ~andrzej76
2007-04-02 18:01

To chyba najlepsza szkółka pływania w trójmieście. Pracują tam bardzo kompetentne osoby, a zajecia prowadzone są rewelacyjnie. gorąco wszystkich zachęcam.









SSSSUUUUPPPPPEEERRRR!!!!!! ~mati
2007-02-27 17:39

Osobiscie uważam, ze zajęcia zarówno z Nauki Pływania jak i z Aqua Fitness sa prowadzone profesjonalnie w porównaniu do innych ofert na rynku . POLECAM !!!










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









<- Poprzednie 1 2 3 4 5 Następne ->


Bądź zawsze na bieżąco z ARGONAUT

dołącz do nas ...->
Nasz adres facebook:

https://www.facebook.pl/argonaut1988





Strona

O Nas / Kadra

Kontakt

Cennik / Zapisy

Godziny Zajęć

Zasady Argonaut

Kalendarz

Aqua Aerobic

Basen Pływacki

Nauka Pływania

Sekcja Pływacka

Kursy Nurkowania

Ratownictwo

Kursy Pierwszej Pomocy

Filmy i Zdjęcia

Aktualności

Nasza Oferta

Wiedza / Wyprawy

Centrum Nurkowe

Usługi

Sklep



Mapa Strony






Projekt i realizacja:
Dawid Dobroczek
Argonaut © Copyright 1998-2015r.



Poprawny CSS! Poprawny CSS!